Erkend bouwbedrijf sinds 1993

Flierbouw is sinds 1993 een erkend bouwbedrijf in de regio Zuidplas en omstreken. Het bedrijf vind zijn oorsprong in Moerkapelle, maar is inmiddels een bekend begrip in de gehele regio.


Kwaliteit en vakmanschap

Flierbouw richt zich al jaren op kleine tot middelgrote projecten bij zowel particulieren als bedrijven en beschikt over een ruime schat aan ervaring in verschillende bouwactiviteiten. Hoofdaannemer Gert-Jan werkt alleen met betrouwbare partners die elk over een uniek stukje specialisme beschikken. Kwaliteit en vakmanschap staan hierbij centraal.


Korte communicatielijnen

In overleg met de klant komt een idee bij Flierbouw tot leven in een concreet bouwplan. In een kleine en hechte samenstelling houdt Flierbouw de communicatielijnen kort zodat uw project geheel naar uw wens wordt opgeleverd.


Benieuwd naar ons werk?

Bent u benieuwd naar ons werk? Bekijk dan onze bouwprojecten. Heeft u vragen over onze bouwactiviteiten of wilt u graag een offerte opvragen?

 
Bel +31 (0) 6 13 921 157 of stuur een e-mail naar info@flierbouw.nl

 

Foto van Gert-Jan Flier
Hoofdaannemer

Gert-Jan Flier

Als hoofdaannemer zorgt Gert-Jan dat ieder project volledig naar wens van de klant wordt opgeleverd. Met zijn jarenlange ervaring in de bouw weet Gert-Jan exact hoe hij uw wensen gericht kan omzetten in een verbluffend resultaat. Dit kan alleen bereikt worden met betrouwbare en goed opgeleide vaklieden. Gert-Jan werkt daarom met een hecht team van professionals die stuk voor stuk hun eigen specialisme toevoegen aan ieder project. Op deze manier streeft Flierbouw naar een duurzame relatie met klanten die meer dan tevreden zijn over het resultaat.