Inleven in de wensen van de klant

Voor een professionele en betrouwbare aannemer voor een nieuwbouwproject heeft u aan Flierbouw de juiste bouwpartner. Onze ervaring in combinatie met de specifieke vakkennis staat garant voor een passende oplossing geheel naar wens van de klant. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe woning, een nieuwe loods of een nieuw bedrijfspand. Wij denken actief met u mee, voorzien u van deskundig advies en nemen desgewenst het gehele traject voor onze rekening.

 

 

De voordelen op een rijtje

  1. Vrijheid
    Misschien wel het grootste voordeel van een nieuwbouwproject. U heeft namelijk de vrijheid om te wonen waar en hoe u dat wilt. U hoeft met een nieuwbouwwoning weinig concessies te doen op uw woonwensen en dat kan zeer prettig zijn.
  2. Duurzaam
    Een nieuwbouwwoning voldoet aan alle moderne eisen. Denk hierbij aan energiezuinige en goed geïsoleerde woningen. Hierdoor stoot u bijvoorbeeld minder CO2 uit wat een positieve werking heeft op uw leefomgeving. Daarbij ziet u duurzaamheid tegenwoordig ook terug in de portemonnee. Minder stookkosten betekent een lagere energierekening, maar ook de materialen die nu gebruikt worden gaan veel langer mee waardoor uw onderhoudskosten miniem zijn.
  3. Veiligheid
    U krijgt een woning die voldoet aan de nieuwste veiligheidsvoorschriften. Tevens maakt u grote kans dat uw woning het politiekeurmerk Veilig Wonen krijgt toebedeeld. Dit maakt het wonen in nieuwbouw een stuk aangenamer.

Bij Flierbouw kunnen wij alle soorten nieuwbouw uitvoeren. In het verleden hebben we veel vrijstaande nieuwbouw-woningen gedaan, maar ook in loodsen en bedrijfspanden hebben wij ruimschoots ervaring. Heeft u een prachtig stukje maatwerk in gedachte? Twijfel niet en neem contact op via telefoon, mail of het contactformulier.