Vergroot uw woonruimte

Door te kiezen voor een aanbouw, uitbouw of bijgebouw vergroot u direct uw woonruimte en verhoogt u de waarde van uw huis. Voordat u een keuze voor één van de opties maakt is het handig om te weten wat precies bedoeld wordt met de verschillende benamingen:

Aanbouw: Een afzonderlijke ruimte wordt toegevoegd aan het hoofdgebouw. De ruimte is direct toegankelijk vanaf het hoofdgebouw.


Uitbouw: Een bestaande ruimte in het hoofdgebouw wordt vergroot/ uitgebreid. De ruimte is direct toegankelijk vanaf het hoofdgebouw.


Bijgebouw: Een extra ruimte die niet in directe verbinding staat met het hoofdgebouw en bovendien architectonisch duidelijk ondergeschikt is aan het hoofdgebouw.

 

Wat kan Flierbouw voor u betekenen?

Flierbouw kan de gehele aan- / uitbouw voor u verzorgen. Bij ons kunt u kiezen tussen een op maat gemaakte aan- of uitbouw of een prefab van allerlei verschillende types. Bij het verzorgen van de aan- of uitbouw wordt uiteraard rekening gehouden met het aanbrengen van de fundering, isolatie en de afwerking van de muren, wanden en vloer.